A gerincferdülés kezelésében otthon vagyunk. Hosszú évek óta formáljuk a gerinceiteket, hozzuk ki belőletek a legjobbakat. Igyekszünk.
Igyekszünk a gerincetekért, az egyenesbe hozható jövőtökért.
Az első találkozások alkalmával sokszor elhangzik ez a kérdés: nade mennyi ideig kell járni, mire számíthatunk? Mennyibe fog ez kerülni?
Amit igen, kínálni tudunk Neked, az a szaktudásunk, az a sok-sok évnyi tudás és tapasztalat, ami a kezünkben van a gerincferdülés kezeléséről.
Ami viszont a legdrágább a gerincferdülés gyógytorna történetében az bizony nem a gyógytornász keze.
Az bizony a Te akaraterőd.
A legdrágább, legnehezebben megszerezhető és nem eladásra kínált termék, nem becsomagolható, nem megrendelhető és nem leszállítható.
Igen, ez bizony Te magad vagy. Te, aki odaáll nap mint nap a bordásfal elé, legyőzi saját magát, megcsinál minden gyakorlatot amit megtanult velünk.

Ez a legdrágább! Az alap gyakorlatok betanításához mi csak 10 alkalmat kérünk Tőled. Ez idő alatt olyan szinten tanítjuk meg neked a terápiát, hogy otthon biztonsággal végezhesd. Ennek a 10 alkalomnak az ára elenyésző ahhoz képest, amilyen drága a Te időd.

Ehhez nem kell milliomosnak lenned! Csak szorgalmasnak!

Ha beletörik a bicskád, ne aggódj, segítünk. A 10 alkalom után jöhetsz heti többször, akár minden nap és lesz közöttünk szakember aki segít áthidalni az akaraterő-problémát, de ez a verzió bizony nem kevésbe fog neked hosszú távon kerülni. Beszélj inkább magaddal! Gyere el a 10 alkalomra, ahol motivációs technikákkal segítünk, hogy az otthoni tornában ne légy mégsem annyira egyedül. A kulcs a javuláshoz: csináld, csináld, csináld!

szerző:
Horvát Krisztina

Kövessen a Facebookon