Egy kis baba érkezése alaposan átformálja egy nő életét, de különösen igaz ez – az immár anyai szervezetre is. Ezen változások egy része bizonyos esetekben természetes úton helyreáll, olykor azonban sajnos diszfunkciók maradnak fenn, amelyek orvoslására szakszerű segítségre van szükség. Emellett viszont minden kismamának javasolt, hogy mielőtt visszatérne a rendszeres testmozgáshoz, előbb keressen fel egy szakembert, aki meg tudja mutatni, hogyan végezze biztonságosan a gyakorlatokat és élhet fájdalommentes, aktív életet!
A Mummy Tummy Training® egy komplex, szülés utáni regenerációs program, mely figyelembe veszi az anya egész testét ért változásokat, a szétnyílt egyenes hasizom (rectus diastasis) kezelésén túl tartásjavításra, a helyes légzésminta elsajátítására és a gerincet stabilizáló izomfűző tréningjére (core-stabilizáció) is összpontosít. A három lépcsős program végére a hozzánk forduló nők képesek lesznek hatékonyan és biztonságosan végezni a mindennapok feladatait csakúgy, mint kedvenc mozgásformájukat.
További információért látogassanak el az alábbi honlapra:
www.mummytummy.hu
vagy keressék fel személyesen Fehér Katát, hivatalos Mummy Tummy trénert rendelőnkben:
www.scolinea.hu
Igényesen felszerelt rendelőnkben gyermekbarát tornaterem áll rendelkezésre, hogy amíg anya erősödik, a baba se unatkozzon.

Terapeuták

Kövessen a Facebookon