Manapság az emberek egyre inkább túlhajszoltak, fáradtak, állandó rohanásban vannak. A rengeteg teendő közepette nem is biztos, hogy feltűnik, hogy milyen régen szántunk magunkra egy kis időt. Pedig ennyit igazán mindenki megérdemel. Egy idő után persze, amikor már nem érezzük túl jól magunkat, fáj itt, fáj ott, hamarabb elfáradunk és már a kedvünk sem az igazi, hamarabb feltűnik: talán egy kicsit jobban odafigyelhetnénk magunkra.

A masszázs erre az egyik legjobb alternatíva. Gondolj csak bele… egy kellemes szobában fekszel, egy kellemes olaj illata máris nyugtatóan hat, és most csak az számít, hogy te jobban érezd magad.

Egy félóra, óra, ami csak a tiéd…

A testünk az állandó stressz, ülőmunka, megerőltetés, vagy rossz testtartás hatására egyre inkább fáradttá, nehezebbé, fájdalmasabbá válik. A masszázs segítségével ezeknek a fáradt izmoknak nyújthatunk egy kis megkönnyebbülést. Ezt az időt végre pihenéssel tölthetjük, kizárhatjuk közben a rohanó világot, a problémáinkat.
A masszázs hatására igazán ellazulhatunk, lassul a légzés, a szívverés, az anyagcsere felgyorsul, a szövetekben javul a vérkeringés. Teljes nyugalomban érezhetjük magunkat és a végen, mint akit kicseréltek. Az izmok lazításával csökkennek a fájdalmaink, és rendszeres kezelések által elkerülhetők az újbóli kialakulásuk. Fontos, hogy vigyázzunk magunkra, és fordítsunk időt a betegségek megelőzésére. Mindemellett ez nem is kerül túl sok időnkbe.
Mindenki eldöntheti, hogy milyen időtartamú masszázst szeretne, ahogyan azt is, hogy a kezelést milyen testrészen, milyen erősségben szeretné. Ezt mindenki maga tudja, maga érzi és ami a legfontosabb, merjük ezt megbeszélni a masszőrünkkel, hiszen ez alapján lehet a leginkább egyénre szabott a kezelésünk. És hogy mennyire kell, hogy ez rendszeres legyen? Természetesen ez is függ az állapottól, de már azzal is sokat segítünk, ha csak bizonyos időközönként, de azt rendszeresen beépítjük az életünkbe.

Molnár Bettina
gyógymasszőr

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon