A nemzetközi scoliosis tudatossági hónap minden év júniusában kerül megrendezésre, azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet a scoliosis (gerincferdülés) korai felismerésének fontosságára, a korai, konzervatív (nem műtéti) beavatkozás lehetőségére és hatékonyságára.

Ennek a hónapnak az a célja, hogy növeljük a tudatosságot a scoliosis és hasonló gerincdeformitásokkal kapcsolatban, ismereteket adjunk át és információkkal támogassuk a betegségben érintett gyermekeket, felnőtteket, illetve a környezetüket.

A Scolineával célunk, hogy az érintettek még több információt kaphassanak a betegség kimeneteléről, a saját állapotuk milyenségéről, de leginkább arról, hogy hogyan tudnak jól együtt élni a scoliosissal. Hogyan szabadulhatnak meg az esztétikai problémáktól, hogyan élhetik a mindennapjaikat fájdalom nélkül és hol kaphatnak választ a felmerülő kérdéseikre.

Ebben a hónapban még több információt osztunk meg a honlapunkon, facebook oldalunkon, a rendelőnkben. Még több kérdezési lehetőséget biztosítunk telefonon, emailben és chat formájában.

Keressetek bennünket, kérdezzetek, ez a hónap a miénk!

Scolinea – ahol az egészséges hát születik

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon