A kezelés során egy speciális ragasztószalag segítségével történik meg mozgásszervrendszerünk működésének pozitív irányú befolyásolása.

A speciális tapasz különböző ragasztási technikákkal, a bőrre történő felhelyezésével érjük el az adott esetnek megfelelő terápiát, mint pl. fájdalomcsillapítást, ízületi mozgásjavítást, gyulladáscsökkentést. Egy ragasztás hatása 5-7 napig is eltart. Esetfüggően 5-10 alkalmat javasolunk. Testünk legnagyobb kiterjedésű szerve a bőrünk, amely a külső ingerek befogadására rendkívül érzékeny. Ezt kihasználva fejlesztették ki (Japán, Korea, Németország) a napjainkra már széles, de különösképp a sportterápia körében ismert ragasztószalag-technikát. Ez a terápia befolyásolja a bőr-, izom-, ízületi tok receptorait, szalagokat, nyirokutakat és szervezetünk egyéb rendszereit.

Sportsérülés, ficam, rándulás esetén fájdalomcsillapításra és a stabilitás elérésére, fájdalmas és gyulladásos tünetek (tenisz-, és golfkönyök) esetén ezek enyhítésére alkalmazzuk. Rossz testtartás, ízületi mozgásproblémák, fejfájás esetén is jó eredményekkel alkalmazható.

Terapeuták

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon