A Scolinea Mozgásszervi Rendelő 12 éve van jelen a magánegészségügyi ellátásban azzal a céllal, hogy egyedi terápiás palettával segítse hozzá a mozgásszervi problémával szenvedő pácienseket a gyógyuláshoz.

Nálunk hazánkban egyedülálló módon a német gerincferdülés klinika tanárának felügyelete alatt gyógyulhat!

Gerincferdülés kezelési központunk magyarországon egyedülálló módon a Schroth terápiára alapuló komplex ellátással gerincferdült páciensek javulását segíti, amit vezető gyógytornászunk, Horvát Krisztina hozott be Németországból hazánkba és azóta is tanít Magyarországon. A németországi Katharina Schroth Klinika a módszer szülőházával szoros együttműködésben biztosítjuk azt a szakmai hátteret aminek segítségével mindig a naprakész leghatékonyabb terápiával gyógyulhatnak a hozzánk fordulók. A német klinikai gyakorlatnak megfelelően napi több órás intenzitásban is foglalkozunk a gerincproblémák témakörével.

Mozgásszervi Problémák gyógyításával kapcsolatban bizalommal fordulhat hozzánk

Munkatársaink magas színvonalú képzettségének köszönhetően az általunk eredményesen kezelt problémák között vannak a gerincfájdalmak, manuáterápiát igénylő gerinc és ízületi bántalmak, gerincsérv, nyirokproblémák, inkontinencia problémák.

Amire büszkék vagyunk:

Évente több ezer pácienst segítünk hozzá a gyógyuláshoz

Mi indítottuk el Magyarországon a Schroth módszer elterjedését, oktatását.

Horvát Krisztina vezető gyógytornászunk elnyerte Európában egyedülálló módon a regionális Schroth instruktori kinevezést a Schroth Klinikától.

Vezető gyógytornászaink, Horvát Krisztina és Lukácsy Fábián Eszter, valamint gyógytornászunk, Prókai Lilla oktatóként tevékenykednek a Semmelweis Egyetem gyógytornászképzésében, illetve saját tanfolyamokon.