Online bejelentkezés >>

Hogyan zajlik az online konzultáció?

Az alábbiakban összefoglaltuk az online konzultáció kapcsán gyakran felmerülő kérdéseket, a foglalás menetét és azokat az információkat amelyek ismeretében a legtöbbet hozhatod ki a speciálisan rád szabott tanácsadásunkból, illetve mozgásformákból.

Ha marad még kérdésed, keress bennünket telefon vagy e-mail elérhetőségeinken. Ha véleményeket szeretnél olvasni azoktól, akik már részt vettek online konzultációinkon, görgess alulra.

Miben segíthet az online gyógytorna konzultáció?

 • Ha folyamatban van a kezelésed, kiváló lehetőség a folytatásra, hogy az eddig elért eredményeket megtarthasd és tovább fejlődhess. 
 • Ha most jelent meg mozgásszervi problémád, lehetőséget adunk a mielőbbi terápia megkezdésére.
 • Ha tanácsot szeretnél kérni, mert elakadtál a jelenlegi terápiás programodban.
 • Ha másodvéleményt szeretnél kérni gerincferdüléseddel, vagy egyéb gerincproblémáddal kapcsolatban.
 • Segít a motiváció fenntartásában, különösen gyermekek esetében.
 • Nem szükséges utaznod, várakozási idő nélkül otthonról kényelmesen hozzájuthatsz problémáid megoldásához.
 • Vidékről, külföldről is könnyedén elérhetőek a terápiás lehetőségek.

Hogyan tudsz bejelentkezni?

Az oldal felső részén található “online bejelentkezés” gombra kattintva egy regisztrációs űrlaphoz jutsz, ennek kitöltésével és elküldésével juttathatod el hozzánk jelentkezésedet. Itt van lehetőséged a számodra legideálisabb időpont megadására, illetve további fontos információk megadására. A bejelentkezésedet követően egy válasz e-mailben elküldjük a további teendőket.
Amennyiben orvosi leleteid már vannak, az info@scolinea.hu e-mail címre küldd el, hogy gyógytornászunk már a konzultáció igénybevétele előtt informálódhasson a problémádat illetően, így az általad lefoglalt időpontban még hatékonyabb segítséget tudunk majd nyújtani.

Mire lesz szükséged?

Az egyeztetett időpontban elindítjuk a videóhívást. Mindössze egy okostelefonra, vagy tabletre, laptopra lesz szükséged és egy alkalmazásra, amelyen keresztül történhet a videóhívás (Viber, Whatsapp, stb.)

Hogyan zajlik a konzultáció?

Ha először találkozol velünk, gyógytornászunk felveszi az adataidat, majd célirányos kérdésekkel kikérdez a problémádat illetően. Ezek után bizonyos mozdulatokat kérhet tőled, ami alapján még jobban beazonosíthatja a problémát, illetve meghatározott tesztmozdulatok segítségével egyre jobban megismerheti a problémád jellegét. A konzultáció során esettől függően tanácsokat adunk, vagy elkezdünk egy tornaprogram betanítást. A konzultáció végére gyógytornászunk ismerteti veled a további lehetséges lépéseket, a problémád csökkentésének, megszüntetésének érdekében. Betanítások esetében az új gyakorlatokat a konzultáció után e-mailben elküdjük számodra.

Ha a konzultációt követően mégis felmerül benned kérdés, e-mailben van lehetőséged eljuttatni hozzánk, amelyet egy válasz e-mailben díjmentesen tisztázunk.

Hogyan tudsz fizetni?

A fizetés a konzultáció igénybevétele előtt, előre utalással történik számlaszámunkra.
A regisztrációdnál megadott e-mail címre elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat, az általad megadott számlázási címre szóló számládat pedig a befizetés után szintén erre az e-mail címre juttatjuk el.

Online áraink:

 • Első alkalom, állapotfelmérés, tanácsadás kezdete (ha még nem jártál nálunk): 15.000 Ft.
 • További alkalmak: 9.100 Ft
 • Időtartam: 45 perc
 • Horvát Krisztina és Lukácsy-Fábián Eszter konzultációi: 12.000 Ft
 • Horvát Krisztina által vezetett első Scoliosis konzultáció 20.000 Ft

(ha jelenleg aktív bérlettel rendelkezel nálunk, ezt lejárhatod online formában)

Online consultations in English and German:

 • The first online session: 65 Eur
 • Every other session: 45 Eur
 • 5 session card: 210 Eur

Lemondás:

Ha a megbeszélt időpontban mégsem tudsz részt venni a konzultáción, kérünk, 24 órával az időpont előtt jelezd ezt felénk. A 24 órán belül lemondott, vagy le nem mondott konzultáció díja kiszámlázásra kerül.

Olvass néhány véleményt, azoktól, akik már részt vettek az online konzultációnkon:

Néhány hete kezdtem a gyógytornát online formában hátfájdalom miatt. Az online konzultáció során nagyon pontos képet kaptam a hátfájdalom okáról és az online órák során tanult gyakorlatokkal rövid idő alatt jelentős javulást tapasztalok. Videóhívás segítségével úgy érzem, hogy könnyen és hatékonyan meg tudom tanulni a gyakorlatok helyes elvégzéséhez szükséges testhelyzetet,  illetve azt is pontosan és részletesen, hogy melyik gyakorlat során mit és hol kell érezni. Nekem nagyon bevált. Szalay Katalin

Mi azt gondoljuk, hogy kellemes a helyszín, kedvesek, segítőkészek, figyelmesek a kollégák. Az óra alatt minden mozdulatot követnek és javítják ha kell. Az online torna is nagyon jól működik. Örülünk, hogy megtaláltunk Titeket! – Anita

Nem sokat gondolkodtam, jelentkezzem-e online gyógytornára, de kicsit bizonytalan voltam,
milyen lesz. Az első alkalommal sikerült kidolgozni, melyik alkalmazást, milyen eszközöket
használjak, és hogyan rendezzem be átmeneti “tornatermemet”:), miközben Dia megdolgoztatta kicsit
ellustult izmaimat. Azóta teljes természetességgel zajlanak az órák, és ez nem csak a gerincemnek
tesz jót, hanem a rendszeres “találkozások” megerősítik, hogy számíthatok a gyógytornászomra. – Zsuzsa

Évek óta járok hol rendszeresen, hol rendszertelenül a rendelőbe. Sajnos most új probléma miatt vettem fel a kapcsolatot Krisztával, és meglehetősen szkeptikus voltam az online találkozás miatt. Felesleges volt minden aggodalmam. Az online óra során is maximális profizmust tapasztaltam, eltűnt minden idegenkedésem ettől a “rendelési” formától.- Csibran Kata

Visszajelzésként szeretném írni, hogy nagyon jó volt az online torna Edinával! Mindig lenyűgöz a precizitás, amivel a gyógytornászok dolgoznak nálatok. Szerintem kifejezetten jó alkalom az online óra arra is, hogy a megtanult gyakorlatok otthoni kivitelezését segítsék ellenőrizni, tökéletesíteni, hogy még hatékonyabb legyen amit itthon csinálunk. Vannak ugye az apró, de fontos részletek, amiket a szakember szeme sokkal jobban meglát…Szívesen járnánk hozzátok gyógytornára-konzultációra így online (is) mostantól – a vírushelyzet vége után is, ha lesz rá lehetőség. Szülőként minden tornaóra, minden tanács magabiztosságot ad, hogy jó felé haladunk. Nekünk vidékről ez tökéletes megoldás, segítség lenne hosszútávon is a személyes találkozások között. – Benefield Noémi