Intenzív gerincferdülés rehabilitációs programunkkal azoknak a pácienseinknek igyekszünk segítséget nyújtani, akik rövidebb idő alatt, komolyabb eredményeket szeretnének elérni a gerincferdülés kezelésének területén. A program 1 hetes kurzusokban napi 5 gyógytorna órát foglal magába, azaz 25×45 perc kezelést.

A gyógytorna órák a Schroth módszer szerint, több gyógytornász közreműködésével, a németországi Schroth Klinikán végzett gyógytornászok szakmai felügyelete alatt történnek. A nagyfokú intenzitás miatt már egy hét alatt látványos javulás érhető el.

A program tartalmazza a Schroth módszer szerinti gyakorlatok betanítását, manuálterápiás és melegkezeléseket, ízületi és lágyrész (izom) mobilizációs és nyújtási technikákat, valamint a mindennapokhoz kapcsolható korrekciós lehetőségek betanítását. A program végezetével a páciens képessé válik a torna otthoni, önálló gyakorlására.

Az InGeR bérlet megvásárlására az akció visszavonásáig van lehetőség, a kezelés választható időpontok szerint történik.
A program ideális vidéki és külföldi páciensek számára, akiknek nem megoldható az év közbeni, heti rendszerességű terápia igénybevétele.

Terapeuták

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon