Intenzív gerincferdülés rehabilitációs gyógytorna programunkkal azoknak a pácienseinknek igyekszünk segítséget nyújtani, akik rövidebb idő alatt, komolyabb eredményeket szeretnének elérni a gerincferdülés kezelésének területén. A program 1 hetes kurzusokban napi 5 gyógytorna órát foglal magába, azaz 25×45 perc kezelést.

A gyógytorna órák a Schroth módszer szerint, több gyógytornász közreműködésével, a németországi Schroth Klinikán végzett gyógytornászok szakmai felügyelete alatt történnek. A nagyfokú intenzitás miatt már egy hét alatt látványos javulás érhető el.

A program tartalmazza a Schroth módszer szerinti gyakorlatok betanítását, manuálterápiás és melegkezeléseket, ízületi és lágyrész (izom) mobilizációs és nyújtási technikákat, valamint a mindennapokhoz kapcsolható korrekciós lehetőségek betanítását. A program végezetével a páciens képessé válik a torna otthoni, önálló gyakorlására.

Ez a szint a legintenzívebb, saját fejlesztésű korrekciós gyógytorna programunk. Ideális már edzett Schrothosoknak, akik ilyenkor egy nagy lökést adnak az izmaiknak. A foglalkozások egyéni órák keretein belül zajlanak, több gyógytornászunk közreműködésével, így több féle megközelítésből tapasztalható lesz a scoliosis korrekciók okozta változás. A program az egy héten belül két speciális, úgynevezett scoli-masszázs kezelést is tartalmaz.
Teljesen egyedi program, kizárólag nálunk elérhető. Ajánljuk továbbá még azoknak a pácienseknek, akik vidéki, vagy külföldi lakhely miatt nem tudnak rendszerességgel igénybe venni terápiás órákat. Az ő esetükben az alapos betanításra helyezzük a hangsúlyt, hogy az otthonukban a megtanult korrekciós Schroth gyógytornával tovább tudják folytatni a kezelést.

A programra való bejelentkezés egyéni időpont egyeztetés alapján történik.
Vegye fel velünk a kapcsolatot:
06-370-314-5555
info@scolinea.hu

Terapeuták

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon