Előzetes bejelentkezéssel részt vehet egy scoliosis szakmai konzultáción annak érdekében, hogy a gerincferdüléssel kapcsolatos kérdéseire választ kaphasson.

Ezen a szakmai konzultációk alkalmával rávilágítunk azokra a kritikus pontokra amelyek a terápia sikerét veszélyeztetik. Így előre látóan lehet készülni rájuk.

A vizsgálati eredmények elemzése után megbeszéljük, hogy mi a várható kimenetel, mely testi jelekben várható változás és valószínűsíthetően milyen mértékben.

A konzultáció alatt scoliosis gyorstesztek eredménye alapján meghatározzuk, hogy mennyire rögzült a scoliosis és ez mennyiben befolyásolhatja a terápia menetét és a probléma kimenetelét.

Azon túl, hogy a rosszabbodási valószínűséget megbeszéljük, választ kaphat a scoliosissal kapcsolatos további kérdéseire is.

Ha Ön vagy gyermeke már máshol végzi a terápiát de szeretne szakmai tanácsokat kérni, vagy kisebb nagyobb kapcsolódó területeken támogatásra lenne szüksége, szintén a segítségére lehetünk.

Kérjük hozza magával előző orvosi leleteit, és a röntgenvizsgálati eredményeit (röntgen képek, orvosi vizsgálatok leletei).

Miért érdemes eljönni?
A scolisosis kezelésében óriási jelentőségű az időben elkezdett megfelelő terápia. Nem specifikus, vagy időben túl későn elkezdett terápia a scoliosis romlásának megállítását a legtöbb esetben nem képes elérni. A konzultáció segítségével mindig az Ön problémájának aktuálisan legmegfelelőbb, személyre szabott megoldásokról tájékozódhat.

Mi a konzultáció célja?
A helyes terápiás irányvonallal az Ön, illetve gyermekének támogatása a nemzetközi standard szempontok alapján.

Hogyan lehet jelentkezni?
A konzultáción való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges elérhetőségeink egyikén.

Kinek ajánljuk?
Scoliosisban érintett gyermekek és szüleik, illetve felnőttkorú scoliosisban érintettek.

Foglalj online időpontot!

Íratkozz fel hírlevelünkre

Kövessen a Facebookon