Kineziotape

A kezelés során egy speciális ragasztószalag segítségével történik meg mozgásszervrendszerünk működésének pozi

tovább

Scolinea Gyógytorna

Több mint mozgásterápia

Aktuális

Rólunk mondták

 • Egy gyógytornász ismerősöm ajánlotta a Scolineát, azzal, hogy: -ha nekem gondom lenne a gerincemmel, csak a Scolineába vinném Teljesen egyet értek vele, jó választás volt.

  Vas Adriánné
 • Szeretem itt az egész törődést és odafigyelést, a mosolygós, alkalmazkodó légkört. Jó, hogy kérdezhetek. Fontos számomra a biztatás, humor,és persze elsősorban a szakmai tudás.

  Juhászné Szlávik Anna
 • Nagyon elégedett vagyok ezzel a hellyel, mert amióta idejárok javult a hátam, és e hely által megismertem egy fantasztikus embert is.

  Kókai Laura
 • A szakmai és emberi hozzáállás és színvonal kimagasló, nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Nemcsak testileg, de lelkileg is kicserélve érzem magam a kezelés után.

  L. Anita
 • Az első perctől éreztem, hogy jó kezekben vagyok. a hozzáértő odafigyelésnek köszönhetően egyértelműen csökkentek a panaszaim és emellett még jó hangulatban is telnek a kezelések! Köszönöm!

  Békés Aranka
 • Életem egyik legjobb döntése, hogy a Scolineához évente rendszeresen visszajárok, legalább évi egy intenzív erejéig. Felnőttkorban is súlyosbodó scoliosisom van, Krisztina és csapata tíz éve betanított a valóban helyes tornára és minden egyéb életviteli tudnivalóra. Napi félórát tornászom, nem ismerem a fájdalmat, és megállt a gerincferdülésem romlása. Igazán hálás vagyok, és minden betegtársamnak csak azt ajánlom, hogy bízza rá magát a Scolineára!

  K.József
 • Szeretném kifejezni az értékelésemet a Schroth terápia területén végzett munkájukért. Személyesen Dénes Veronikával kerültem kapcsolatba az önök stúdiójában. Veronika éleslátású, logikusan gondolkodó, összefüggéseket feltáró terapeuta. Ezen jellemzők mellé társul a kellemes, személyes kisugárzása. Tájékozott, kedves, barátságos, empatikus, törődő és lelkiismeretes szakember, Ember.

  Völgyes Csilla a magyarországi EveryBODYballet kifejlesztője és megalapítója

Csapatunk